Sport/Stoelmassage

‘Anyone wishing to study medicine, must master the art of massage’ – Hippocrates

Sportmassage is een vrij krachtige massagevorm voor het ontspannen van de verkrampte spieren en stimuleren van het bindweefsel, voor zowel sporters als niet-sporters. Emilie geeft haar sportmassage vanuit een holistische visie, met het idee dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is. Het behandelen van een bepaald gebied kan invloed hebben op bijvoorbeeld bepaalde organen of andere aspecten van het lichaam. Emilie geeft sportmassages op de massagestoel en massagebank.

De behandeling

Elke behandeling wordt afgestemd op de behoefte van de client.

De sportmassages worden gegeven met behulp van olie (amandel of jojoba olie) op de blote huid. Dit kan op de massage tafel of op de massagestoel. Stoelmassage is effectief om de verkrampingen van de rug,nek en schouders te kunnen behandelen. De massatafel biedt de mogelijkheid om het hele boven en onderlichaam te kunnen ontspannen.

Bij de massages kan er gebruik worden gemaakt van silicone cuppings, om het bindweefsel extra te stimuleren, om afvalstoffen sneller te te kunnen afvoeren. Dit heeft effect op het gehele fysieke systeem.

Naast massage kunnen er tips worden gegeven voor het doen van (yin) yoga houdingen om het gebied ook thuis te blijven ondersteunen of kan er extra aandacht besteed aan de ademhaling.

Boek jouw stoelmassage via emilie@emiliesmeditatieyoga.nl

Locatie

Massages op de massagestoel worden gegeven in de studio van Litha Yoga te Bloemendaal, nabij Haarlem met genoeg parkeergelegenheid Adres: Korte Kleverlaan 26 te Bloemendaal.

Daarnaast zijn ook massages op locatie mogelijk.

Tarief

Holistisch Sportmassage op de stoel elke vrijdag, afspraak tussen 12.00-17.00 uur bij Litha Yoga Studio, 40 minuten voor 40 Euro.

Het tarief voor massage op locatie is nader overeen te komen.