Bedrijfsaanbod

Meer rust, focus & inspiratie op het werk

Yoga en Stress Reductie op locatie, in Amsterdam/Haarlem en omstreken. Losse lessen, workshops of cursus.

‘Zonder stress kunnen we niet leven, het draait weliswaar wel om de juiste balans’. Een combinatie les van Yin yoga, mindful bewegen op de ademhaling en trainen van de innerlijke focus. Naar aanleiding van de wensen van de organisatie worden de lessen op maat gemaakt, voor de desbetreffende doelgroep.

Vraag naar de mogelijkheden via emiliekalff@outlook.com

(4 tot 10 weekse) Stress Reductie yoga cursus

Met tools uit de yoga en meditatie worden de werknemers ondersteund om uit de vicieuze cirkel van stress te komen. Een wekelijkse yoga & meditatie les voor fysieke/mentale bewustwording en zelfinzicht, om beter om te gaan met stress op het werk en in het dagelijks leven. De training duurt gemiddeld 4 tot 10 weken met een wekelijkse les vanaf 1,5 uur.

  • Stretchen en mobiliseren van de verkrampte spieren (ook een goede aanvulling op verschillende sporten) door verschillende vormen van yoga 
  • Leren observeren van het lichaam en gedachten
  • Bewustwording van de ademhaling
  • Inzicht krijgen in jezelf door het doen/beantwoorden van een aantal schriftelijke opdrachten/vragen.
  • Tips en hand-outs

Waarom bedrijfsyoga?

Minder stress en meer creativiteit/inspiratie zorgen uiteindelijk voor meer efficiënte, productie en een betere werksfeer.

  • Burn- out preventie

Veel werknemers lijden onder chronische stress. Dit kan leiden tot stress gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Met yoga en meditatie brengen we zowel meer ruimte aan in de geest, als in het lichaam.

  • Creativiteit op de werkvloer

Door meer mentale rust, krijgt het brein meer ruimte voor creativiteit. Ook heeft Leren meditrren/Yoga Nidra een positieve invloed op de creativiteit. Meditatie kan worden gezien als een massage voor het brein: verschillende gedeelten van het brein (oa sensomotorische en visuele cortex) worden aangesproken, met een sterker netwerk aan breinverbindingen tot gevolg. Door nieuwe en toevallige breinverbindingen kunnen nieuwe ideeën en oplossingen ontstaan.