Bedrijfsaanbod

Meer rust, focus & inspiratie op het werk

Yin yoga/ Stress Relief yoga op locatie, in Amsterdam/Haarlem en omstreken. Losse lessen, workshops of cursus.

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, waarbij we de houding langer aanhouden. Hierdoor wordt het bindweefsel (fascia) ‘zacht gemaakt en ontstaat er het gevoel van meer rust en ruimte in het lichaam.

Les

Vraag naar de mogelijkheden via emilie@emiliesmeditatieyoga.nl

Lunch Break Yin

  • 30 tot 75 minuten
  • Naar voorkeur: op de mat of (desk)stoel yoga
  • Extra nadruk op nek, schouder en rug
  • Mobilisatie van gewrichten en versoepelen bindweefsel
  • Meditatie – focus oefeningen
  • Proefles gratis bij aanschaf lessen voor langere periode.

Workshops & training

Voor workshops zijn verschillende lescombinaties mogelijk, naast losse yoga en meditatielesssen. Keuze uit yoga les: Stress Relief of Yin Yoga te combineren met een Aandacht training, Chi meditatie of Geleide relax meditatie. Hieronder enkele suggesties:

Workshop: Stretch & Relax

Workshop: Stress Relief & Focus

Zonder stress kunnen we niet leven, het draait weliswaar wel om de juiste belans. Een combinatie les van Yin yoga, mindful bewegen op de ademhaling en trainen van de innerlijke focus. Een workshop van 1.5 tot 2 uur naar voorkeur.

(4 tot 7 weekse) Stress Reductie yoga Training

Met tools uit de yoga en meditatie worden de werknemers ondersteund om uit de vicieuze circel van stress te komen. Een wekelijkse les voor fysieke/mentale bewustwording en zelfinzicht, om beter om te gaan met stress op het werk en in het dagelijks leven. De training duurt gemiddeld 4 tot 7 weken met een wekelijkse les van 1,5 uur, maar dit kan worden overlegd met her bedrijf.

Waarom bedrijfsyoga?

Minder stress en meer creativiteit/inspiratie zorgen uiteindelijk voor meer efficiënte, productie en een betere werksfeer.

  • Burn- out preventie

Veel werknemers lijden onder chronische stress. Dit kan leiden tot stress gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Met yoga en meditatie brengen we zowel meer ruimte aan in de geest, als in het lichaam.

  • Creativiteit op de werkvloer

Door meer mentale rust, krijgt het brein meer ruimte voor creativiteit. Ook heeft Leren meditrren/Yoga Nidra een positieve invloed op de creativiteit. Meditatie kan worden gezien als een massage voor het brein: verschillende gedeelten van het brein (oa sensomotorische en visuele cortex) worden aangesproken, met een sterker netwerk aan breinverbindingen tot gevolg. Door nieuwe en toevallige breinverbindingen kunnen nieuwe ideeën en oplossingen ontstaan.